Belevings-videos

Belevingsvideos
Wij maken belevingsvideo’s van wandelingen en fietstochten. Deze video vorm wordt ook wel Slow TV of Forward motion genoemd. De belevingsvideo’s zijn in stereo opgenomen en niet voorzien van extra geluid of achtergrondmuziek. Alle omgevings- en natuur-geluiden tijdens de opname geven een eerlijk beeld over de route. Alle video’s zijn in een rustig wandel of fiets tempo opgenomen. Onze belevings-video’s zijn op DVD te bestellen via belevingsvideo.nl en beschikbaar via ons IP-TV Platform.

Forward Motion
Voor de fitnessbranche maken wij unieke forward motion trainings-video’s die Virtual Active compatible zijn. Er is in Nederland geen andere aanbieder die Nederlandse content maakt die ook Virtual Active compatible is.

Onze workout-video’s werken op alle beeldschermen van de Fietsen, Crosstrainers en loopbanden die zijn voorzien van Virtual Active software. Onze video’s zijn interactief en de loopband zal reageren door omhoog en omlaag te gaan tijdens hoogte verschillen in de trainingen. De fietspedalen geven een realistische ervaring net zoals de crosstrainer ook het gevoel geeft alsof je er ook echt loopt. Tegenwind en hoogteverschillen zijn goed voelbaar in onze trainingsvideo’s en geven een realistische ervaring.

Met 20 trainings-niveaus zijn onze trainingen voor iedereen geschikt. Tijdens de video ziet de gebruiker in een overzichtkaartje waar de persoon is en met de hoogte grafiek geven we het verloop weer.

Wij installeren na aankoop de workoutvideo’s op uw fitness apparatuur en maken naast eigen producties ook trainingen op aanvraag!

Vanaf €32,96 (eenmalige investering per video per machine)